bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocatie
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bedankjes.jpg
Bedankjes
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
huwelijksnacht.jpg
huwelijksnacht
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
dansles.jpg
Dansles
kerkelijk-huwelijk.jpg
Voltrekking-Zegening


 

Trouwen in stijl: de stoerste maatpakken van het moment

 

Trouwpak op maat

Een standaard bruiloft is allang passé. Vroeger trouwde men in een donker pak, heel traditioneel en volgens de etiquette. Tegenwoordig mag het gelukkig allemaal wat losser en minder volgens de richtlijnen. Ben jij benieuwd wat de trends zijn op het gebied van trouwkleding voor mannen? Lees dan gauw verder… Hier vind je namelijk de stoerste maatpakken van het moment!

Slim-fit trouwpak

Een slim-fit trouwpak heeft een getailleerde pasvorm en past dus perfect bij een gemiddeld postuur. Het kostuum zit wat strakker om het lichaam en heeft een curve in de taille.  

Trouwkostuum

Trouwen in een smoking

De trend van 2018: trouwen in een unieke smoking. Een smoking op maat in de kleuren wit, blauw of zwart komt chique en luxe over. De smoking speelt nog altijd de hoofdrol in de thema’s: the roaring 20’s, the Great Gatsby en het black tie thema. De trend is om je smokingjasje te voorzien van een ‘unieke stof’ met een uniek patroon en/of kleur. Denk aan luxueuze zilverkleurige stoffen, stoffen met bijzondere patronen en zelf stoffen waar diamant in is verwerkt. 

Trouwen in smoking

Casual 

Een casual trouwpak past perfect bij een huwelijk op het strand. Draag slippers of sneakers onder het pak, geen das of strik en de blouse het liefst zelfs wat losgeknoopt. Niet te stijf, maar lekker losjes!

Trouwpak

Trouwpakken met kleur

Vaak gaat de meeste aandacht naar de bruid, maar ook zeker de bruidegom mag opvallen! Ga daarom voor een groen trouwpak. De trend van dit moment! De meeste bruidegommen kiezen voor een grijs of blauw trouwpak, ook heel mooi natuurlijk, maar met een groen trouwpak trek je nét iets meer de aandacht. 

Trouwpak groen

De ruit is terug!

Het trouwpak met ruit is terug. Deze stijl past perfect bij de bruidegom die zich wil onderscheiden en modieus gekleed wil gaan. Je kunt bijvoorbeeld de themakleur van jullie bruiloft in het pak laten verwerken. Ook kun je het alleen bij geruite accessoires houden, bijvoorbeeld subtiel in een gilet of in de das.

trouwpak met ruit 

Hippe accessoires

De accessoires voor de bruidegom zijn razend populair dit jaar! Denk aan een strik of mooie leren bretels. Ook moet je er rekening mee houden dat je riem perfect matcht met je schoenen. 

trouwpak-met-bretels-hip

Meer aandacht voor het pochet

Dit jaar wordt er meer aandacht besteedt aan het pochet. De pochet mag gezien worden en steekt op een net wat andere manier in het borstzakje. Qua vouwwijze of kleur mag het wat uitbundiger. Ga voor een pochet die dezelfde kleur heeft als het pak of ga voor een contrastkleur. 

 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

190_190_vierkant_1.jpg Flevoland
Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland