bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocatie
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bedankjes.jpg
Bedankjes
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
huwelijksnacht.jpg
huwelijksnacht
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
dansles.jpg
Dansles
kerkelijk-huwelijk.jpg
Voltrekking-Zegening


 

Hoe vind je de perfecte bruidslingerie?
 

Bruidslingerie

Heb jij je droomjurk al gevonden? Je trouwjurk staat nog beter wanneer je er de juiste bruidslingerie
onder draagt. Comfortabel, verstevigend en de perfecte basis van jouw outfit. Maar hoe vind je de
perfecte bruidslingerie? In dit blog lees je alles over de verschillende soorten bruidslingerie en het belang van goede bruidslingerie.

Bruidslingerie maakt of breekt je trouwjurk

Misschien denk je dat bruidslingerie niet zo belangrijk is. Je draagt de lingerie immers onder je trouwjurk dus niemand die het ziet! Maar niets is minder waar... Niemand zal natuurlijk je bruidslingerie zien, maar als de lingerie niet goed past of niet is afgestemd op jouw jurk, zal dit wel zichtbaar zijn. Bruidslingerie maakt of breekt je trouwjurk. De juiste lingerie moet voldoen aan een aantal specifieke, technische eigenschappen die ervoor zorgen dat de juiste pasvorm verkregen wordt.

Bruidslingerie

Verschillende soorten BH's

Je kunt natuurlijk een 'gewone' BH dragen, maar je hebt ook andere soorten BH's. Je hebt keuze uit de push-up BH en niet te vergeten de beugel BH. Je kunt er vanuit gaan dat bijna alle BH's strapless zijn omdat het vaak beter uitkomt met de trouwjurk. Zo zitten er geen bandjes e.d. in de weg. Dat zou zonde zijn bij een strapless jurk toch?

Lingerie bruiloft

Ga voor chic en sexy!

De torselet is chic en sexy tegelijk. En de torselet is ook nog eens functioneel! De boezem en taille worden namelijk geaccentueerd. Kleinere borsten krijgen een push-up en grote borsten worden ondersteund. Een torselet wordt aan achterkant met knoopjes of haakjes gesloten. De torselet biedt veel stevigheid en hierdoor zit gedurende de dag je trouwjurk comfotabel. 

Torselet

Bustier

We vallen gelijk maar even met de deur in huis. De bustier is niet zo geschikt voor bruiden die hun buikje willen verbergen. Vaak komt je buik er namelijk net onderuit. De bustier heeft wel wat weg van de torselet, maar de bustier loopt door tot ongeveer de navel. De torselet loopt door tot aan de heupen. 

bustier bruidslingerie

Korset

Een korset is niet de meest comfortabele lingerie. Mocht je hiervoor willen kiezen, laat er dan één op maat maken. Een korset loopt van de borst tot aan de heupen. De nadruk wordt voornamelijk gelegd op je taille en je heupen. 

Korset

Slip, string, hipster of hotpants

Heb jij gekozen voor een jurk die strak aangesloten is rondom je billen? Kies dan voor een string of hotpants. Het is ook maar net wat jij lekkerder vindt zitten. Wanneer je voor een A-lijn trouwjurk gekozen hebt, is een string geen aanrader. Draag je een wijde trouwjurk? Dan kun je het beste een slip of een hipster dragen. 

hipster

Vraag om advies

Laat je adviseren over de pasvorm door een specialist. Heb je een afspraak gemaakt om trouwjurken te passen? Pas dan ook gelijk de bruidslingerie en de overige accessoires. Zo zie je meteen het totaalplaatje. Ga voor lingerie waar jij je mooi en prettig in voelt en waarvan je zelfvertrouwen een boost krijgt. Neem alvast een kijkje op Honeymoonshop.nl voor inspiratie. Succes!

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland
190_190_vierkant_1.jpg Flevoland