bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocatie
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bedankjes.jpg
Bedankjes
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
huwelijksnacht.jpg
huwelijksnacht
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
dansles.jpg
Dansles
kerkelijk-huwelijk.jpg
Voltrekking-Zegening


5572

De perfecte kaart voor de perfecte dag!

Bij trouwen hoort natuurlijk ook de trouwkaart. Gasten moeten weten dat er een bruiloft is. Daarnaast is het leuk om zo'n kaart te krijgen. Vooral als je als bruidspaar moeite hebt gedaan om een leuke kaart te kiezen, kunnen de gasten dit erg waarderen. Het lijkt veel werk om dat te doen, maar dat valt reuze mee. Wij geven je een aantal tips, zodat het nog wat makkelijker wordt!

 

Het aantal gasten

Voor je begint aan het kiezen van de trouwkaarten, is het belangrijk dat je weet hoeveel gasten er komen. Ook moeten belangrijke gegevens, zoals locatie en datum, bekend zijn. Op deze manier kunnen de kaarten zo snel mogelijk verzonden worden. Hoe eerder ze verzonden zijn, hoe meer mensen hun agenda vrij kunnen houden voor jullie speciale dag. 

 

Design

Nadat het aantal gasten en de belangrijke gegevens bekend zijn, kun je al gaan zoeken naar een geschikt design. Op de meeste websites, kun je een design kiezen uit een aantal standaardkaarten. Vaak kun je ook een eigen foto toevoegen. Dat maakt de kaart persoonlijker. Belangrijk is dat je een design kiest dat bij jullie past. 

 

Wat er op het kaartje staat

Op het kaartje moeten een aantal belangrijke gegevens staan. Als deze er niet op staan, kan dit voor verwarring zorgen bij de gasten. Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat de namen van het bruidspaar op de kaart staan. Daarnaast is de datum van het huwelijk belangrijk. De tijden en locaties van de ceremonie en het feest kunnen ook niet gemist worden op de trouwkaart. Andere dingen die op de kaart zouden kunnen staan is het thema waarin gasten zich moeten kleden en bijvoorbeeld cadeauwensen. Voor vragen van gasten zijn contactgegevens ook handig. 

 

Versturen 

Nadat de kaarten ontworpen zijn, kunnen deze verstuurd worden. Dit kun je vaak laten doen bij het bedrijf waarvan je de kaarten besteld. Natuurlijk kun je dit ook zelf regelen. Het is belangrijk dat je alle adressen weet van de gasten. Begin hier dus zeker op tijd mee. Zo weet je zeker dat iedereen bij jullie speciale dag aanwezig kan zijn!

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

190_190_vierkant_1.jpg Flevoland
Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland