By Jeanet - Bruidskapsels

  • portfolio/1503/01_hair_en_bride_by_jeanet_beauty
  • portfolio/1503/01_hair_en_bride_by_jeanet_beauty

Bruidskapsel en make-up

Ik ben kapster en schoonheidsspecialiste. Op jouw trouwdag kan ik je bruidskapsel en de bruidsmake-up verzorgen. Een uitgebreide proefsessie in mijn beautysalon gaat hieraan vooraf. Wil de rest van de familie ook gekapt worden? Dan neem ik mijn collega mee! Informeer naar onze bruidsarrangementen.

Hairextensions

Last van dun haar of wil graag een weelderige haarbos? Hairextensions (volume en/of lengte) behoren tot de mogelijkheden. Een knip en/of kleurbehandeling kun je voor die tijd laten doen in onze salon. Kortom, alles is mogelijk want er is maar ??n ding belangrijk: dat jij op je mooist bent, lekker verwend wordt en dat jij je HAPPY voelt.

Jij en Jeanet: de ultieme match

In de gezellige bruidsboetiek van Jeanet staat service hoog in 't vaandel. ?N??t vier bruiden op een rij die aan het passen zijn... We geven je graag persoonlijke aandacht en we maken dan ook maar ??n afspraak per dagdeel. Ook kun je ?s avonds een afspraak maken! Samen met de mensen die je meeneemt lekker ongedwongen kijken en passen onder het genot van een hapje en een drankje. Je wordt altijd door mij (Jeanet) zelf geholpen. Ik werk met het motto ?aan meepraten hebben we niets? en dus krijg je een objectief advies. Zo komen we samen tot de ultieme match. Merken in onze winkel zijn: Sincerity, Sweetheart, 2 impressu, Miss Kelly, Davina, Just for you, Bridalstar, Elsa coloured Shoes, poirier, Bianco Evento en Weise-Achberger.

Van top tot teen verzorgd door Jeanet

Kun je het in de ruime collectie toch niet vinden? Bijna alles kan naar wensen worden gemaakt. Onze collectie is zeer uiteenlopend; van modern, stoer en eigenzinnig tot klassiek en romantisch. En in alle maten! Je krijgt altijd een nieuwe trouwjapon, dus geen japon uit de showroom, tenzij anders overeengekomen. En wat accessoires betreft grijpen we nooit mis; die zijn er te kust en te keur om een mooi eindresultaat te cre?ren. Onze site, die regelmatig wordt vernieuwd, geeft je alvast een voorproefje op de collectie.

Leuk om te weten

Als je de droomjurk en bruidsaccessoires bij aankoop in een keer betaalt, ontvang je 5% extra korting.

Da?s handig!

Ligging op vijf minuten afstand van de snelweg. Gratis parkeren voor de deur. En bij hoge buitentemperaturen is het binnen koel. Airconditioning aanwezig. Openingstijden: uitsluitend op afspraak van maandag t/m vrijdag. Ook avonden.

By Jeanet - Bruidskapsels

Lavendelstraat 24
7322PH Apeldoorn
0575-50 20 32

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Meld je aan als trouwbedrijf

Meer info

Volg ons op social media