bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocatie
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bedankjes.jpg
Bedankjes
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
huwelijksnacht.jpg
huwelijksnacht
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
dansles.jpg
Dansles
kerkelijk-huwelijk.jpg
Voltrekking-Zegening


Bruidsbeurzen in Gelderland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Gelderland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Gelderland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


 WeddingFair Den Bosch
Datum:03-11-2019
Locatie:Jheronimus Bosch Art Center
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:'s-Hertogenbosch
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-den-bosch/
  
WeddingFair Den Bosch vindt plaats op zondag 3 november 2019. Dit is de trouwbeurs die je het meeste biedt. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Doe ook mee aan de workshop om een moodboard voor je bruiloft te maken. Deze wordt je gratis aangeboden door WeddingFair. De beurs vindt plaats in het Jheronimus Bosch Art Center. De locatie ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch. De entree is gratis.


 WeddingFair Utrecht - najaar 2019
Datum:17-11-2019
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-utrecht-najaar/
  
Kom zondag 17 november 2019 naar WeddingFair Utrecht. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Theater Stefanus. Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-! De locatie is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt je auto gratis parkeren. Kom gezellig naar de leukste trouwbeurs van Utrecht! De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas.


 WeddingFair Etten-Leur
Datum:19-01-2020
Locatie:Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-etten-leur/
  
Aanstaande bruidsparen opgelet! WeddingFair Etten-Leur vindt plaats op zondag 19 januari 2020 bij de Nieuwe Nobelaer. Jullie zijn van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. De entree is gratis en je kunt gezellig mee doen aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft". Deze word je aangeboden door WeddingFair. Vanuit de randgemeenten rijden er diverse buslijnen naar Etten-Leur. Trein: vanaf het station is het 5 minuten lopen.


 WeddingFair Lisse
Datum:26-01-2020
Locatie:Hotel De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-lisse/
  
WeddingFair Lisse vindt plaats op zondag 26 januari 2020 in Hotel de Nachtegaal. Dit is de mooiste en grootste bruidsbeurs van de Bollenstreek. Maak kennis met bedrijven uit de trouwbranche die begrijpen wat jij wilt! Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.


 Trouwbeleving XL @ Zwitsal Fabriek Apeldoorn
Datum:26-01-2020
Locatie:Zwitsal Fabriek
Adres:Vlijtseweg 118
Plaats:Apeldoorn
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Bezoek het Trouwbeleving XL Event in de Zwitsal Fabriek in Apeldoorn. Op deze prachtige, industriële locatie vindt de leukste en gratis trouwbeurs in Gelderland plaats. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie mooiste dag! Of jullie nu op zoek zijn naar leuke trouwbedrijven, tips voor een intieme ceremonie of een unieke bruidsjurk zoeken. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres. Willen jullie inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bezoek dan de gratis trouwbeurs in Gelderland op zondag 26 januari van 11.00 tot 16.00 uur. Wij hebben voor 150 bruidsparen die zich aanmelden een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar. Real life ceremnies zijn om 12.30 en 15.00 uur.


 WeddingFair Arnhem
Datum:02-02-2020
Locatie:Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-arnhem/
  
Kom zondag 2 februari 2020 naar WeddingFair Arnhem in de historische Eusebiuskerk in het hart van de stad. Organiseer de bruiloft die jijzelf wilt, niet de bruiloft die je wordt voorgeschreven. Dus ga jij trouwen en ben je op zoek naar betrouwbare en innovatieve trouwbedrijven? Dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres. Er is veel te doen, te bekijken én je kunt een set trouwringen winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw mooiste dag. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.


 WeddingFair Utrecht - voorjaar 2020
Datum:16-02-2020
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-utrecht-voorjaar/
  
WeddingFair Utrecht vindt plaats op zondag 16 februari 2020 in Theater Stefanus. De trouwbeurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree. Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving. #loveandwin actie: win jouw trouwjurk!


 WeddingFair Amsterdam - Amstelveen 2020
Datum:08-03-2020
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-amsterdam-amstelveen/
  
Op zondag 8 maart 2020 van 11.00 tot 17.00 uur is Amstelveen helemaal in bruidssferen! Meer dan 40 verschillende bedrijven uit de trouwbranche zijn de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte bruiloft te organiseren. De entree is helemaal GRATIS (waar heb je het nog in de Hoofdstad). Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Mag je -ook al weer gratis- meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Ook het parkeren is gratis! Kom gezellig naar de trouwbeurs in de regio Amsterdam - Amstelveen. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".


 Bruidsbeurs "Ja, ik wil!"
Datum:15-03-2020
Locatie:Charme Hotel Oranjeoord
Adres:Hoog Soeren 134
Plaats:Hoog Soeren (gemeente Apeldoorn)
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:https://www.facebook.com/events/2399537846749188/
  
De Gelderse trouwlocatie van Charme Hotels en Stralend Middelpunt organiseren voor de dertiende keer Bruidsbeurs "Ja, ik wil!" met vele standhouders en twee bruidsshows. Op zondag 15 maart kunnen jullie van 12.00 tot 17.00 uur bij Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren (gemeente Apeldoorn) bij standhouders informatie verzamelen over alles wat jullie nodig hebben om van jullie Grote Dag jullie Perfecte Trouwdag te maken. Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje en -hapje en wanneer jullie je inschrijven bij de ingang, krijgen jullie een goedgevulde goodiebag. Naast het proeven van de sfeer van de locatie (en de keuken!) en het bekijken van modellen in bruidsmode tijdens een show om 13.30 en 15.30 uur, kunnen jullie terecht bij 30 standhouders.


 WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2020
Datum:22-03-2020
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-rotterdam-voorjaar/
  
Kom zondag 22 maart naar de grootste trouwbeurs van de regio: WeddingFair Rotterdam. In het Worldhotel Wings aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. WeddingFair is er voor jou. Deze bruidsbeurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.


Archief bruidsbeurzen Gelderland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Gelderland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


 WeddingFair Zwolle
Datum:13-10-2019
Locatie:Hotel Lumen (PEC stadion)
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Zwolle vindt plaats op zondag 13 oktober 2019 in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse stadion. Open van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Dus heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwauto, trouwringen, een bruidsjurk, sieraden, bruidsmake-up, bedankjes, bruidssuikers, een professionele DJ of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op deze trouwbeurs. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.


 Wedding Event Carlton Oasis
Datum:13-10-2019
Locatie:Carlton Oasis Hotel
Adres:Curieweg 1
Plaats:Spijkenisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  

PLAN YOUR WEDDING!

Kom zondag 13 oktober naar de 11e editie van Wedding Event Carlton Oasis. Dit is de 11e editie van dit inmiddels overbekende trouwevent waar je de leukste en hipste bedrijven tegenkomt. Zij showen de nieuwste trends op het gebied van trouwen. Maak kennis met meer dan 30 verschillende professionele leveranciers van o.a. herenkostuums, trouwjurken, decoratie, fotografie, videografie, trouwringen, weddingplanning, trouwkaarten, honeymoonreizen etc.

Geniet van geweldige modeshows op de 1e verdieping, doe mee met de Wedding Loterij, proeverijen, superleuke belevingen, live muziek en... ook voor kids is entertainment aanwezig!

Momenteel ondergaat Carlton Oasis Hotel een ware metamorfose en wordt deze meegenomen in de robuuste en industriële sfeer van de omgeving. Het doel is een thuisgevoel te creëren. Benieuwd hoe trouwen in de nieuwe stijl bij Carlton Oasis eruit ziet? Kom dan op 13 oktober een kijkje nemen en laat je rondleiden door het hostteam.

Zo scoor je tickets:

Schrijf je alvast in op de website van Wedding Event Carlton Oasis, want dan kom je op de gastenlijst terecht! Zo profiteer je niet alleen van gratis entree, maar krijg je ook een gratis goodiebag. Parkeren is gratis.


 WeddingFair Den Haag
Datum:06-10-2019
Locatie:GIA Events en Exhibition Centre
Adres:De Werf 11
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Den Haag is de grootste bruidsbeurs van de Haagse regio en de entree is gratis! Deze trouwbeurs bied je meer dan 50 echte, verschillende trouwbedrijven, live workshops, live entertainment, weddingshopper met trouwagenda voor alle bruiden en een wedding-moodboard maken. Onze styliste helpt je op weg als dat nodig mocht zijn. Natuurlijk mag je het moodboard mee naar huis nemen en je betaalt er geen cent extra voor. Dat is nou onze service om jou op weg naar de perfecte trouwdag te helpen. Ook maak je kans op spetterende hoofdprijzen!


 Bruidsbeurs "Ja, ik wil!"
Datum:06-10-2019
Locatie:Charme Hotel Oranjeoord
Adres:Hoog Soeren 134
Plaats:Hoog Soeren
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 6 oktober naar Bruidsbeurs "Ja, ik wil!" in Hoog Soeren. Jullie kunnen bij verschillende trouwbedrijven informatie verzamelen over alles wat jullie nodig hebben om van jullie grote dag jullie perfecte trouwdag te maken. Tijdens een show om 13.30 en 15.30 uur kunnen jullie modellen in bruidsmode bekijken. De entree is gratis en jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje en een hapje. Wanneer jullie je inschrijven bij de ingang, krijgen jullie een goedgevulde goodiebag. Foto: Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie.


 Trouwbeleving | Kasteel Rosendael 2019
Datum:06-10-2019
Locatie:Kasteel Rosendael
Adres:Rosendael 1
Plaats:Rozendaal
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Een trouwbeurs, maar dan veel leuker! Op zondag 6 oktober is het Trouwbeleving event bij Kasteel Rosendael met hierbij de leukste bedrijven uit de regio. Doe inspiratie op tijdens de real-life ceremonies om 12.30 en 15.00 uur, proef van de lekkere bruidstaart, krijg een rondleiding door de locatie en maak kennis met de leukste trouwbedrijven. Tijdens deze trouwbeurs is er van alles te beleven voor aanstaande bruidsparen. Ben jij verloofd en heb je inspiratie nodig? Dan is een bezoekje aan dit event zeker de moeite waard. Kasteel Rosendael is de perfecte trouwlocatie waar jullie in een romantische setting elkaar het ja-woord kunnen geven. Daarnaast kunnen jullie op zoek naar de droomjurk, gave fotograaf of kennis maken met dj's die jullie avond compleet kunnen maken. Zijn jullie dus op zoek naar een locatie of bedrijven die van jullie trouwdag een droom dag gaan maken? Bezoek dan zondag 6 oktober het Trouwbeleving event bij Kasteel Rosendael.


 Het Gelderse Trouwevent 2019
Datum:29-09-2019
Locatie:Schouwburg Amphion
Adres:Hofstraat 159
Plaats:Doetinchem
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 29 september naar Het Gelderse Trouwevent bij Schouwburg Amphion in Doetinchem. Laat je tijdens deze middag inspireren, verrassen en adviseren door diverse leveranciers uit de trouwbranche. Five Star Limo zal o.a. als leverancier aanwezig zijn op dit trouwevent. Bekijk de spectaculaire bruidsmodeshow met meer dan 100 trouwjurken en tientallen trouwpakken op de catwalk!


 Trouwbeurs Zwolle
Datum:29-09-2019
Locatie:Theater De Spiegel
Adres:Spinhuisplein 14
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom zondag 29 september naar de eerste editie van Trouwbeurs Zwolle in Theater de Spiegel. Deze beurs wordt georganiseerd door Organisatiebureau Njoy & Party. Na zes succesvolle edities in het AFAS Stadion in Alkmaar, is het tijd voor een unieke editie bij Theater de Spiegel in Zwolle. Ruim 40 trouwprofessionals presenteren de tradities en trends aan de verliefde stellen uit Zwolle en omstreken. Bezoek het sfeervolle inspiratieplein en vink in een dag je volledige Thins to do af. De bubbels staan vast koud! Online tickets: € 5,00 | Deurverkoop € 7,50. Let op! Je kunt alleen contactloos betalen of pinnen. Kids t/m 17 jaar gratis entree.


 Bruidsbeurs Kasteel de Vanenburg
Datum:25-09-2019
Locatie:Kasteel de Vanenburg
Adres:Vanenburgerallee 13
Plaats:Putten
Aanvangstijd:18.30 uur
Sluitingstijd:21.30 uur
Info:
  
Inspiratie op doen voor jullie bruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bruidsbeurs Kasteel de Vanenburg vindt plaats op woensdag 25 september 2019. Je bent van 18.30 tot 21.30 van harte welkom. Maak kennis met diverse trouwleveranciers, bekijk schitterende trouwjurken tijdens de modeshow en maak kans op een weekendtrip voor twee personen! Zien we je dan?


 Wedding Event ss Rotterdam
Datum:22-09-2019
Locatie:ss Rotterdam
Adres:3e Katendrechtsehoofd 25
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 22 september 2019 van 11.00 tot 16.00 uur naar de eerste editie van de trouwbeurs 'Wedding Event ss Rotterdam' i.c.m. Hotel New York. Twee unieke, historische en meest romantische trouwlocaties van Rotterdam waar bruidsparen kennis mee kunnen maken. Want via Stoomschip Rotterdam kunnen bruidsparen per watertaxi een bezoek brengen aan Hotel New York waar zij een persoonlijke rondleiding krijgen.

Op Stoomschip Rotterdam kunnen bruidsparen kennismaken met hippe, trendy en professionele bedrijven uit de trouwbranche in de Queens Lounge, Theatre en Atlantic Promenade met adembenemend uitzicht over de Maas. Bruidsshows vinden plaats om 12.00 en 15.00 uur in de Grand Ballroom. Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke belevingen zoals proeverijen, live entertainment, goochelaar, ballonartiest, fotohokje etc. Kortom, alles om van het trouwevent een gezellig (trouw-)dagje uit te maken.

ss Rotterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegen betaling kun je parkeren op het enorme parkeerterrein.

Entree is GRATIS!


 WeddingFair Alkmaar-Heiloo
Datum:22-09-2019
Locatie:Cultuurkoepel Heiloo
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom naar de 6e editie van WeddingFair Alkmaar-Heiloo in de Cultuurkoepel van Heiloo, bij Alkmaar. De beurs vindt plaats op zondag 22 september 2019, van 11.00 tot 17.00 uur. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De Cultuurkoepel te Heiloo is de voormalige kerk van de kloostergemeente. De locatie doet nu dienst als trouw- en feestlocatie in de gemeente Heiloo en is gelegen in een uitgebreid parklandschap wat sinds kort de naam draagt "Landgoed Willibrordus". De entree is gratis.


 WeddingFair Rotterdam - najaar
Datum:15-09-2019
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Rotterdam is de grootste bruidsbeurs van de regio en de toegang is gratis. De trouwbeurs vindt plaats in het Wings Worldhotel aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. Op deze beurs kun je veel inspiratie op doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. Alle bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".


 Walking Wedding Fair
Datum:14-04-2019
Locatie:Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
Adres:Buunderkamp 8
Plaats:Wolfheze
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Bezoek het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp in Wolfheze tijdens de Walking Wedding Fair op zondag 14 april en ontdek wat deze onontdekte trouwlocatie voor jullie grote dag kan betekenen. Tussen 11.00 - 16.00 uur zijn jullie van harte welkom en worden jullie feestelijk ontvangen met een glaasje Fletcher's Bubbels. Proef de sfeer van deze veelzijdige trouwlocatie tijdens een wandeling door het bos. Langs de route (2,5 km) staan tal van enthousiaste leveranciers voor jullie klaar om jullie te informeren en inspireren voor jullie grote dag. Wanneer je je vooraf aanmeldt op de website van Fletcher Trouwen, ontvang je een gratis Fletcher Trouwen tas boordevol inspiratie en een Kras & Win kaart met een prijzenpakket van maar liefst € 40.000.


 WeddingFair Rotterdam
Datum:24-03-2019
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Rotterdam is de grootste trouwbeurs van de regio en de entree is gratis. De beurs vindt plaats in het World Hotel Wings aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim 15,-! Rondom het Hotel is het betaald parkeren. Als je parkeert in de garage van het Hotel kun je op de beurs een parkeerkaart kopen voor 5,-. Dus kom gezellig naar de bruidsbeurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.


 Bruidsbeurs "Ja, ik wil!"
Datum:10-03-2019
Locatie:Charme Hotel Oranjeoord
Adres:Hoog Soeren 134
Plaats:Hoog Soeren
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 10 maart 2019 naar Bruidsbeurs "Ja, ik wil!" in Hoog Soeren. Jullie kunnen bij standhouders informatie verzamelen over alles wat jullie nodig hebben om van jullie grote dag jullie perfecte trouwdag te maken. Tijdens een show om 13.30 en 15.30 uur kunnen jullie modellen in bruidsmode bekijken. De entree is gratis en jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje en een hapje. Wanneer jullie je inschrijven bij de ingang, krijgen jullie een goedgevulde goodiebag. Foto: Karin Keesmaat van Kijk-Kunst fotografie.


 WeddingFair Amstelveen
Datum:10-03-2019
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Amstelveen vindt plaats op zondag 10 maart in de Emergohal. De bruidsbeurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. De locatie is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt je auto gratis parkeren. Kom gezellig naar de trouwbeurs van Amstelveen! De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas.


 WeddingFair Utrecht
Datum:24-02-2019
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Utrecht vindt plaats op zondag 24 februari in Theater Stefanus. De bruidsbeurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis. Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Deze Trouwagenda staat echt boordevol tips! Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving. Doe mee en "maak je eigen wedding-moodboard". Zien we jullie dan?


 Trouwbeurs Overijssel
Datum:17-02-2019
Locatie:Hof van Salland
Adres:Dorpsstraat 30
Plaats:Diepenveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
DJ Productions organiseert voor de tweede keer een bruidsbeurs, maar dan groter! Vol entertainment, met o.a. modeshows, livemuziek en een Seminar. Er wordt groot uitgepakt, met ruim 1000 m² aan ruimte verdeeld over 3 zalen en geheel in stijl aangekleed. De grootste zaal is 600 m² waar vele bruidsparen dan ook ruime keuze hebben in bedrijven die veel ervaring hebben in de trouwbranche. De andere twee zalen zullen gecombineerd worden tot een grote ruimte waar een fantastische bruidsmodeshow voor hem en voor haar gelopen zal worden. Hierbij zullen de zalen omgetoverd worden door een verlichte catwalk. Aansluitend zal een Seminar jullie alles vertellen waar zoal rekening mee gehouden moet worden om de mooiste dag geheel goed te plannen. Jullie kunnen op deze dag vele bedrijven al vastleggen of gelijk een offerte aanvragen met leuke kortingen en acties. De entree is gratis.


 WeddingFair Arnhem
Datum:10-02-2019
Locatie:Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 10 februari vindt WeddingFair Arnhem plaats in de historische Eusebiuskerk in het hart van de stad. Organiseer de bruiloft die jijzelf wilt, niet de bruiloft die je wordt voorgeschreven! Dus heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar betrouwbare en innovatieve trouwspecialisten? Dan ben je bij WeddingFair aan het goedeadres. Er is veel te doen, te bekijken en je kunt een set trouwringen winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw mooiste dag. Kom gezellig naar de bruidsbeurs van Gelderland. Ook kun je -gratis- deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.


 Bruidsbeurs Eibergen
Datum:27-01-2019
Locatie:Theater Berkelland - Het Spieker
Adres:Kerkstraat 30
Plaats:Eibergen
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Laat je zondag 27 januari tijdens deze middag in 't Spieker Eibergen adviseren door diverse leveranciers op het gebied van trouwen en bekijk de spetterende bruidsshow van Beijer Besselink met de nieuwste bruidsmode voor 2019! Aanvang bruidsshow: 13.30 uur. De entree is € 7,50. Five Star Limo zul je o.a. tegenkomen op dit trouwevent.


 Bruidsbeurs Oranjerie Ruurlo
Datum:24-01-2019
Locatie:Oranjerie Ruurlo
Adres:Stapeldijk 1
Plaats:Ruurlo
Aanvangstijd:19.00 uur
Sluitingstijd:22.00 uur
Info:
  
Op donderdag 24 januari organiseert Très Chic Bruidsmode in samenwerking met Oranjerie Ruurlo een bruidsevent. Jullie zijn welkom van 19.00 tot 22.00 uur en de entree is gratis. Na een feestelijk ontvangst genieten jullie tijdens deze avond van een spectaculaire bruidsshow waarbij Très Chic Bruidsmode haar collectie van 2019 zal tonen. Daarnaast is ook herenmodezaak Heezen uit Varsseveld aanwezig om trouwmode voor de bruidegom te showen. Verder kunnen jullie inspiratie opdoen bij verschillende standhouders voor jullie bruiloft. Bekijk de prachtige collectie samen met familie of vriendinnen en maak kans op mooie prijzen aan het einde van de avond. Tevens ontvangt iedereen een gratis goodiebag. Het wordt een fantastische avond! Aanmelden is gewenst en kan via de website.


 WeddingFair Lisse
Datum:20-01-2019
Locatie:De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 20 januari naar WeddingFair Lisse. Op deze beurs vind je regionale trouwspecialisten die begrijpen wat jij wilt! En het is de trouwbeurs die jou het meeste biedt. Je ontvangt de hippe weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Dus kom gezellig naar de mooiste en de grootste bruidsbeurs van de Bollenstreek! Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De toegang van dit trouwevent is gratis.


 Trouwbeleving - Beekbergen
Datum:20-01-2019
Locatie:Fletcher Hotel de Wipselberg
Adres:Wipselbergweg 30
Plaats:Beekbergen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Gaan jullie trouwen en zijn jullie benieuwd naar deze trouwlocatie of nog op zoek naar bijzondere trouwbedrijven uit de regio die jullie trouwdag perfect kunnen maken? Kom dan op zondag 20 januari maar deze unieke trouwbeurs en krijg alvast een voorproefje voor jullie huwelijk! Voor de eerste 100 bruidsparen ligt er een leuke goodiebag klaar vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes. De toegang van dit trouwevent is gratis.


 WeddingFair Etten-Leur
Datum:13-01-2019
Locatie:De Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Zondag 13 januari 2019 vindt WeddingFair Etten-Leur plaats bij de Nieuwe Nobelaer. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom! Doe gezellig mee aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft". Deze word je aangeboden door WeddingFair. En je kunt kennismaken met de beste trouwspecialisten uit de regio. De toegang van dit trouwevent is gratis. Zien we jullie dan?


Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland
190_190_vierkant_1.jpg Flevoland
fox_banner_trouwlocatie.jpg Flevoland