bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocatie
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bedankjes.jpg
Bedankjes
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
huwelijksnacht.jpg
huwelijksnacht
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
dansles.jpg
Dansles
kerkelijk-huwelijk.jpg
Voltrekking-Zegening


Bruidsbeurzen in Gelderland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Gelderland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Gelderland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


 WeddingFair Zoetermeer 2021
Datum:26-09-2021
Locatie:Dekker Zoetermeer
Adres:Scheglaan 12
Plaats:Zoetermeer
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-zoetermeer/
  
WeddingFair Trouwbeurs Zoetermeer is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod tijdens deze trouwbeurs is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen met trouwplannen op zondag 26 september inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. Dekker Zoetermeer ligt direct aan de N470, aan de Rotterdamse zijde van Zoetermeer, in de wijk Rokkeveen. Met de auto ben je in 15 minuten weer in Rotterdam. De entree is gratis.


 Trouwbeurs Zwolle
Datum:26-09-2021
Locatie:Theater De Spiegel
Adres:Spinhuisplein 14
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.njoyparty.nl/trouwbeurs-zwolle/
  
Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en laten we beginnen met de voorpret. Samen met heel veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie helpen met de organisatie van jullie mooiste dag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen.

Zondag 26 september is het zover: Zwolse Theaters - Theater De Spiegel en &JOY organiseren opnieuw de leukste en meest bijzondere bruidsbeurs van Zwolle en omgeving! Laat je geheel vrijblijvend adviseren door tientallen trouwexperts uit de regio en volg de laatste trends en ontwikkelingen. Kortom; vind je checklist in een dag af!

Zien, proeven, horen en beleven. Ons inspiratieplein bruist met deze gepassioneerde ondernemers bij elkaar. Volop inspiratie, winkelgemak en trouwbedrijven onder 1 dak. Een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen. Tickets zijn op tijd te reserveren. Je bent van harte welkom!

Het evenement is ingericht a la het "vernieuwde normaal" en volgens een inspirerende looproute langs de leukste trouwexperts gecombineerd met muziek en een kijkje achter de schermen bij Theater de Spiegel.

Een klein prijsje voor jullie grote dag. Online verkoop: € 7,50 per ticket inlcusief een hippe goed gevulde goodiebag. Reserveer via onze website je entreetijd.


 Trouwbeleving @ Kasteel Rosendael
Datum:10-10-2021
Locatie:Kasteel Rosendael
Adres:Rosendael 1
Plaats:Rozendaal
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:www.trouwbeleving.nl/trouwbeurs/trouwbeurs-kasteel-rosendael-arnhem/
  
Een bruidsbeurs maar dan veel leuker! Op zondag 10 oktober vindt de leukste, gratis trouwbeurs in de regio Arnhem plaats. Het Trouwbeleving event vindt plaats bij Kasteel Rosendael en hier kun je kennismaken met de leukste bedrijven uit de trouwbranche. Doe inspiratie op tijdens de ceremonie, proef van de heerlijke bruidstaart en krijg een rondleiding door de locatie.

Landgoed Rosendael bestaat uit een imposant en historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Het kasteel en de oranjerie kunnen worden gebruikt als trouwlocatie. De perfecte trouwlocatie waar jullie in een romantische setting elkaar het ja-woord kunnen geven. Zijn jullie benieuwd naar wat het kasteel jullie kan bieden? Bezoek dan zondag 10 oktober het Trouwbeleving event.

Natuurlijk is dat nog niet alles want in de ceremoniezaal kun je op deze dag twee keer een real-life ceremonie bijwonen. Benieuwd welke trouwbedrijven er allemaal belangrijk zijn of willen jullie eens ervaren hoe een ceremonie eruit kan zien? Sluit dan om 12.30 of 15.00 uur aan bij een van de ceremonies die begeleidt zal worden door een zelfstandig trouwambtenaar en live muziek.

Tijden real life ceremonie: 12.30 en 15.00 uur. Duur circa 20 minuten.

Voor de eerste 100 bruidsparen die zich aanmelden ligt er een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes klaar. Meld je aan!


 WeddingFair Utrecht - najaar 2021
Datum:10-10-2021
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-utrecht-najaar/
  
WeddingFair, de trouwbeurs voor jou! De editie in Utrecht is ontwikkeld om inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Industrieel, vintage, rustiek, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen die trouwplannen heeft, kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis. Je kunt gratis parkeren naast de locatie in de directe omgeving.


 WeddingFair Den Haag - najaar 2021
Datum:24-10-2021
Locatie:GIA Event en Exhibition Centre
Adres:De Werf 11
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-denhaag/
  
WeddingFair Den Haag vindt plaats op zondag 24 oktober en is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw trouwdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen aanstaande bruidsparen inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.


 WeddingFair Den Bosch - 2021
Datum:31-10-2021
Locatie:Jheronimus Bosch Art Centre
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:'s-Hertogenbosch
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-den-bosch/
  
WeddingFair is er voor jou! WeddingFair Den Bosch vindt plaats op zondag 31 oktober en is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.


 WeddingFair Purmerend 2021
Datum:14-11-2021
Locatie:Markthal
Adres:Koestraat 52
Plaats:Purmerend
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-alkmaar/
  
Bezoek de leukste bruidsbeurs van Purmerend! WeddingFair Purmerend is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Deze beurs vindt plaats op zondag 14 november 2021. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.


 Trouwbeurs Amersfoort
Datum:20-11-2021
Locatie:AFAS Theater
Adres:Inspiratieplein 3
Plaats:Leusden
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.njoyparty.nl/trouwbeurs-amersfoort/
  
Yes, jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje! Gefeliciteerd met dit prachtige voornemen. Nu kunnen we beginnen met de voorpret. Samen met heel veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie mooiste dag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen.

Zaterdag 20 november van 10.00 tot 17.00 uur organiseert &JOY in samenwerking met het AFAS Theater de leukste bruidsbeurs van Amersfoort en omgeving.

Trouwbeurs Amersfoort is een inspiratieplein voor bruidsparen-to-be. Tientallen trouwbedrijven verzamelen zich op 20 november bij het AFAS Theater om jullie te voorzien van informatie en de laatste trends in de trouwwereld.

Een klein prijsje voor een mooie dag. Online verkoop: € 7,50 per ticket inclusief een hippe en goedgevulde goodiebag. Reserveer via de website je entreetijd.


 WeddingFair Zwolle - najaar 2021
Datum:21-11-2021
Locatie:Hotel Lumen
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-zwolle/
  
Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, unieke trouwauto, trouwringen, een bruidsjurk, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je bij WeddingFair Zwolle. Kom op zondag 21 november gezellig naar de bruidsbeurs in Zwolle. Deze te gekke trouwbeurs vindt plaats bij Het Event Center van Lumen (ingang 18). De entree is gratis. Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.


 WeddingFair Rotterdam - winter
Datum:09-01-2022
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-rotterdam-winter/
  
De wintereditie van WeddingFair Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw trouwdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Iedereen met trouwplannen kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. Rondom het hotel is het betaald parkeren. Als je parkeer in de garage van het Hotel, dan kun je op de beurs een parkeerticket kopen voor € 5,00. De entree van deze trouwbeurs is gratis.


 WeddingFair Fijnaart
Datum:23-01-2022
Locatie:De Parel
Adres:Prinses Margrietstraat 15
Plaats:Fijnaart
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-fijnaart/
  
WeddingFair is er voor jou! Deze leuke trouwbeurs vindt plaats op zondag 23 januari 2022 in Fijnaart en is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.


 Trouwbeleving XL @ Zwitsal Fabriek Apeldoorn
Datum:30-01-2022
Locatie:Zwitsal Fabriek Apeldoorn
Adres:Vlijtseweg 118
Plaats:Apeldoorn
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:www.trouwbeleving.nl/trouwbeurs/gratis-trouwbeurs-apeldoorn-januari/
  
Kom op zondag 30 januari naar het Trouwbeleving XL Event in de Zwitsal Fabriek in Apeldoorn (hal 14). Op deze prachtige, industriële locatie vindt de leukste en gratis bruidsbeurs van Gelderland plaats. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie trouwdag. Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste trouwbedrijven tips voor een intieme ceremonie of op zoek zijn naar de mooiste trouwjurk. Bij het Trouwbeleving XL Event zijn jullie op de juiste plek. Parkeren kan gratis bij ingang Noord. Mocht deze vol zijn, dan kun je parkeren bij ingang Zuid en loop je in enkele minuten naar hal 14.

Beleef, proef en geniet tijdens deze gratis te bezoeken bruidsbeurs in Apeldoorn. Ervaar hoe diverse trouwbedrijven hun steentje kunnen bijdragen aan jullie grote dag. Altijd al eens een ceremonie willen meemaken? Kom dan naar de real life ceremonies en ervaar onder andere wat een trouwambtenaar en live muziek voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Proef van de bruidstaart en proost samen op jullie verloving.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 en 15.00 uur. Duur circa 25 minuten.

Voor 200 bruidsparen die zich aanmelden ligt er een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes klaar. Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan alvast aan.


 WeddingFair Lisse - 2022
Datum:06-02-2022
Locatie:Hotel Lowietje
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-lisse/
  
WeddingFair is er voor jou! Op zondag 26 februari 2022 vindt WeddingFair Lisse plaats bij Hotel Lowietje. Deze beurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen met trouwplannen inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.


 WeddingFair Nijmegen
Datum:20-02-2022
Locatie:Jan Massink Hal
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:Nijmegen
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-nijmegen/
  
Bezoek op zondag 20 februari de leukste trouwbeurs van Nijmegen en omgeving! WeddingFair Nijmegen is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen die trouwplannen heeft, kan in een vriendelijke en relaxte sfeer diverse inspireren en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.


 WeddingFair Utrecht - voorjaar 2022
Datum:27-02-2022
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-utrecht-voorjaar/
  
Kom zondag 27 februari naar de bruidsbeurs van Utrecht en omgeving! WeddingFair Utrecht is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen die trouwplannen heeft, kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis.


 WeddingFair Amstelveen
Datum:13-03-2022
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-amsterdam-amstelveen/
  
WeddingFair Trouwbeurs Amstelveen is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw trouwdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Op zondag 13 maart 2022 kan iedereen die binnenkort in het huwelijksbootje stapt in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis.


 WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022
Datum:03-04-2022
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-rotterdam-voorjaar/
  
WeddingFair Rotterdam is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw big wedding. Het aanbod tijdens deze trouwbeurs is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen die binnenkort in het huwelijksbootje stapt inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis.


Archief bruidsbeurzen Gelderland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Gelderland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


 WeddingFair Etten-Leur 2021
Datum:11-07-2021
Locatie:Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 30 mei 2021 naar Weddingfair Etten-Leur bij de Nieuwe Nobelaer. De bruidsbeurs is geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine met een totale waarde van ruim € 15,00. Doe gezellig mee aan de workshop "maak een moodboard voor je trouwdag". Deze word je aangeboden door WeddingFair. Op WeddingFair Etten-Leur kun je kans maken op een bruidsjapon van Très Jolie tot € 1.000,-. Het is verplicht van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.


 WeddingFair Rotterdam - 2021
Datum:04-07-2021
Locatie:Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Rotterdam is het grootste weddingevent van de regio en de entree is gratis. De beurs vindt plaats in Hotel Wings aan de luchthaven Rotterdam-Den Haag. WeddingFair Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de trouwbeurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.


 WeddingFair Utrecht - 2021
Datum:04-07-2021
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Utrecht vindt plaats op zondag 4 juli 2021 in Theater Stefanus. De bruidsbeurs is geopend van 10.30 tot 16.30 uur. De entree is gratis. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine. Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". #loveandwin actie: WIN JOUW BRUIDSJURK! Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de trouwbeurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.


 WeddingFair Den Haag 2021
Datum:20-06-2021
Locatie:Gia Event Center
Adres:De Werf 11
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 20 juni naar de grootste trouwbeurs van de Haagse regio! WeddingFair Den Haag is geopend van 10.30 tot 16.30 uur. De entree is gratis. WeddingFair bied je meer dan 50 echte, verschillende trouwbedrijven, live workshops wedding-moodboard maken, live entertainment, weddingshopper met de WeddingMagazine voor alle bruiden. Ook maak je kans op fantastische hoofdprijzen! Rondom de locatie is veel ruimte waar je gratis kunt parkeren. Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.


 WeddingFair Zwolle 2021
Datum:13-06-2021
Locatie:Hotel Lumen
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Zwolle vindt plaats op zondag 13 juni in het Event Center van Lumen Hotel & Events, gelegen aan het stadion van PEC Zwolle. Open van 10.30 tot 16.30 uur. De entree is gratis. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine! Dus heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een trouwjurk, sieraden, bruidsmake-up, bedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op dit trouwevent. Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.


 WeddingFair Den Bosch 2020
Datum:01-11-2020
Locatie:Jheronimus Bosch Art Centre
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:'s-Hertogenbosch
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Den Bosch vindt plaats op zondag 1 november bij het Jheronimus Bosch Art Centre. Kom naar de trouwbeurs die je het meest te bieden heeft. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine. Doe ook mee aan de workshop om een moodboard van je trouwdag te maken. Deze wordt je -gratis- aangeboden. De entree van dit weddingevent is gratis. Je kunt de auto parkeren op één van de transferia net buiten het centrum en vandaar gratis met de leenfiets of de bus met maximaal vier personen heen en weer naar de binnenstad rijden. Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.


 Trouwbeleving @ De Landgoederij
Datum:11-10-2020
Locatie:De Landgoederij
Adres:Camminghalaan 30
Plaats:Bunnik
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Lieve bruidsparen,
Omdat we helaas te maken hebben met het Coronavirus en de daarbij horende maatregelen hebben wij helaas moeten besluiten Trouwbeleving @ De Landgoederij te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Maar niet getreurd! Trouwbeleving gaat online door. Schrijf je snel (& gratis) in voor Trouwbeleving online! Ontmoet de leukste bedrijven uit de regio, stel vragen via de livechat, kijk naar een ral life ceremonie of luister naar livemuziek. Het event is het hele weekend van 3 & 4 oktober online geopend. Wil jij graag een goodiebag ontvangen? Ook dat kan! Meld je aan in het live event en krijg een toffie goodiebag thuis gestuurd met o.a. Bruid & Bruidegom Magazine, Magazine met liefde, tips goodies van de leukste leveranciers en een handige checklist! Pak een glas heerlijke bubbels en get inspired! Heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@trouwbeleving.nl.


 WeddingFair Utrecht - najaar
Datum:04-10-2020
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 4 oktober naar WeddingFair Utrecht in Theater Stefanus. Maak kennis met verschillende specialisten uit de trouwbranche. De entree is gratis. Parkeren kan gratis naast de locatie en in de directe omgeving. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bruiden ontvangen ook de nieuwe WeddingMagazine boordevol tips. Het is verplicht om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.


 Bruidsbeurs Ja, ik wil! 2020
Datum:04-10-2020
Locatie:Charme Hotel Oranjeoord
Adres:Hoog Soeren 134
Plaats:Hoog Soeren
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
De Gelderse Trouwlocatie van Charme Hotels en Stralend Middelpunt organiseren voor de dertiende keer Bruidsbeurs Ja, ik wil! met vele standhouders en twee bruidsshows. Op zondag 4 oktober kunnen jullie van 12.00 tot 16.30 uur bij Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren (Gemeente Apeldoorn) bij standhouders informatie verzamelen over alles wat jullie nodig hebben om van jullie Grote Dag jullie Perfecte Trouwdag te maken. Wanneer jullie je inschrijven via de aanmeldlink op de website, krijgen jullie een goedgevulde goodiebag.


 Het Gelders Trouwevent - 2020
Datum:27-09-2020
Locatie:Schouwburg Amphion
Adres:Hofstraat 159
Plaats:Doetinchem
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd: uur
Info:
  
Trouwplannen? Kom dan naar het Gelders Trouwevent!
Laat je adviseren, verrassen en inspireren door diverse leverancier uit de trouwbranche en proef alvast de sfeer voor jullie voorgenomen huwelijk. Bekijk deze midag een spectaculaire bruidsmodeshow met méér dan 100 trouwjurken en tientallen trouwpakken op de catwalk! In verband met de corona-maatregelen zijn er drie sessies van twee uur: deze starten om 10.30 uur, om 13.00 uur en om 15.30 uur. De entree is € 8,00 inclusief welkomstdrankje. Five Star Limo zal o.a. aanwezig zijn op dit trouwevent.


 Bruidsbeurs Nederland - Putten
Datum:21-09-2020
Locatie:Kasteel de Vanenburg
Adres:Vanenburgerallee 13
Plaats:Putten
Aanvangstijd:18.30 uur
Sluitingstijd:21.30 uur
Info:
  
Inspiratie opdoen voor uw mooiste dag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bezoek de bruidsbeurs in Kasteel de Vanenburg in Putten. U bent van harte welkom op maandag 21 september tussen 18.30 en 21.30 uur op deze unieke trouwlocatie.

Tijdens deze bruidsbeurs maken jullie kennis met verschillende bedrijven uit de trouwbranche, veelal uit de regio. Bruidstaarten, bloemboeketten, weddingstylistes, DJ's en noem maar op. Hier vinden jullie alle informatie die jullie nodig hebben voor jullie perfecte dag!

Bekijk de prachtige trouwjurken tijdens de modeshow en wie weet maak jij kans op een weekendtrip voor 2 personen! Dus hebben jullie trouwplannen? Dan mogen jullie deze trouwbeurs zeker niet missen. We zien jullie graag op 21 september! Entree is GRATIS.


 WeddingFair Rotterdam - 2020
Datum:13-09-2020
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 13 september naar de grootste trouwbeurs van de regio: WeddingFair Rotterdam. In het Worldhotel Wings aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. WeddingFair is er voor jou. Deze bruidsbeurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. Je bent van 10.30 tot 16.30 uur van harte welkom. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.


 Bruidsbeurs Nederland - Barneveld
Datum:07-09-2020
Locatie:Het Hoefslag
Adres:Wencopperweg 52
Plaats:Barneveld
Aanvangstijd:18.30 uur
Sluitingstijd:21.30 uur
Info:
  
Wilt u inspiratie opdoen voor uw trouwdag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bezoek de bruidsbeurs in Het Hoefslag in Barneveld. U bent van harte welkom op maandag 7 september tussen 18.30 en 21.30 uur op deze officiële trouwlocatie van Barneveld.

Tijdens deze bruidsbeurs maken jullie kennis met verschillende bedrijven uit de trouwbranche, veelal uit de regio. Bruidstaarten, bloemboeketten, weddingstylistes, DJ's en noem maar op. Hier vinden jullie alle informatie die jullie nodig hebben voor jullie perfecte dag!

Bekijk de prachtige trouwjurken tijdens de modeshow en wie weet maak jij kans op een weekendtrip voor 2 personen! Dus gaan jullie trouwen? Dan mogen jullie deze beurs zeker niet missen. We zien jullie graag op 7 september! Entree is GRATIS.


Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland
190_190_vierkant_1.jpg Flevoland