bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocatie
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bedankjes.jpg
Bedankjes
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
huwelijksnacht.jpg
huwelijksnacht
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
dansles.jpg
Dansles
kerkelijk-huwelijk.jpg
Voltrekking-Zegening

Compleet trouwen door Christa - Voltrekking-ZegeningNaar de website van Compleet trouwen door Christa - Voltrekking-Zegening

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Als trouwambtenaar ben ik benoemd en beëdigd door de gemeente Rheden en met officiële documenten mag ik overal in Nederland voltrekkingen/zegeningen verzorgen. Ik ben verbonden aan de gemeente Rheden, daardoor mag ik niet als zelfstandig trouwambtenaar 'Compleet trouwen door Christa' in Rheden actief zijn. Ik kan jullie wel binnen deze gemeente trouwen, maar dan zit mijn tarief verwikkelt in het bedrag dat jullie aan de gemeente betalen.

Jullie zijn het stralende middelpunt

Een voltrekking/zegening wordt nog mooier wanneer er een wederzijdse klik is met diegene die jullie voltrekking/zegening mag verzorgen, zo wordt jullie moment nog persoonlijker. Misschien ben ik diegene voor jullie. Om te ontdekken of wij een klik hebben, nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvende kennismaking bij mij thuis in Dieren. Tijdens dit gesprek bespreken wij al jullie wensen, ideeën en verwachtingen. Regelmatig hoor ik "kan dat ook?" Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, voor iedere wens een creatieve oplossing. Ik doorspreek het graag met jullie. Hebben jullie een positief gevoel en mag ik samen met jullie jullie moment compleet maken? Dan ontmoeten wij elkaar weer, ruim voor jullie mooiste dag waarbij we alles uitvoerig bespreken. Met jullie goedkeuring leg ik contact met jullie naasten om zo tot een compleet mogelijke huwelijksceremonie te komen waarbij jullie het stralende middelpunt zijn en jullie bruiloftsgasten volop kunnen meegenieten.

Ceremonieel huwelijk

Willen jullie niet vastzitten aan regels en wetten in een gemeente, zoals tijdstip, locatie of kosten? Dan kunnen jullie kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Willen jullie op het bankje trouwen in het park of aan de waterkant elkaar het ja-woord geven? Ceremonieel trouwen kan overal en altijd! Het officiële huwelijk kunnen jullie op een ander moment regelen dan op het gemeentehuis. Ik leg jullie graag alle voordelen uit.

Herbelofte of opnieuw 'JA' zeggen

Opnieuw elkaar het ja-woord geven? Zijn jullie inmiddels al jaren getrouwd en willen jullie dit vieren door terug te kijken naar wat de afgelopen jaren jullie hebben gebracht en om nog eens stil te staan bij jullie liefde? Als ceremoniespreker maak ik met gevoel voor spontaniteit en sfeer graag jullie herbevestiging compleet.Catharina van Rennesplein 20
6952BR te DIEREN
Tel: 0313-423050
Email: info@compleettrouwendoorchrista.nl
Internet: www.compleettrouwendoorchrista.nl

 

Vraag hier direct een offerte of informatie aan bij:
Compleet trouwen door Christa - Voltrekking-Zegening


Naam* Trouwdatum
Woonplaats    
Email*    
Telefoon*    
Optie
Toelichting:*
Vul hier zo uitgebreid mogelijk uw wensen in.
 
Terug naar het advertentieoverzicht .
Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland
190_190_vierkant_1.jpg Flevoland
fox_banner_trouwlocatie.jpg Flevoland