bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocatie
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bedankjes.jpg
Bedankjes
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
huwelijksnacht.jpg
huwelijksnacht
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
dansles.jpg
Dansles
kerkelijk-huwelijk.jpg
Voltrekking-Zegening


Trouwen in Maasdriel


Jullie liefde voor elkaar bezegelen in het sprookjesachtige Kasteel Ammersoyen, aan of op het water, in het Hurns Kerkje, in de raadzaal van de gemeente Maasdriel, een locatie naar keuze of meer ingetogen op een kosteloos tijdstip. Het is allemaal mogelijk in de gemeente Maasdriel!

Trouwlocaties

• Kasteel Ammersoyen
• Hurns Kerkje
• Gemeentehuis Kerkdriel
• Partyschip Domani
• Gelre's End
• Slot Rossum
• Locatie naar keuze

Trouwen op eigen locatie

Je kunt in de gemeente Maasdriel trouwen op een nog persoonlijke manier dan je al in deze gemeente gewend was. Heb je een plek die voor jouw bijzonder is? Misschien heb je je altijd wel voorgesteld dat jij juist op die ene speciale plek wil trouwen? In deze gemeente is het mogelijk om te trouwen op een plek die voor jullie de juiste sfeer en mogelijkheden biedt. De door jullie gekozen plek moet wel een bestaand adres zijn.

Het huwelijk is en blijft wel een serieuze zaak dus er zal worden getoetst of de voltrekking op een verantwoorde wijze plaats kan vinden. De voorwaarden kun je lezen op de website van de gemeente. De aanvraag om te trouwen op een door jullie gekozen locatie moet uiterlijk acht weken van te voren door de gemeente ontvangen zijn. Eerder mag natuurlijk altijd. De extra kosten hiervan zijn € 156,-. Deze komen dus bovenop de normale kosten. 

Trouwambtenaren

In de gemeente Maasdriel zijn verschillende trouwambtenaren die jullie huwelijk kunnen voltrekken. Wanneer je een melding van het voorgenomen huwelijk doet, kun je je voorkeur aangeven. Op de website van de gemeente stellen ze zich aan jullie voor.

Sober huwelijk

Een sobere huwelijksvoltrekking is bedoeld voor paren die het huwelijk zien als formaliteit maar het toch wel fijn vinden om daarbija gasten uit te nodigen. Deze huwelijken vinden plaats in de raadzaal. Het blijft wel een korte ceremonie met een standaardtoespraak. De ceremonie duurt 15 minuten.

Kosteloos trouwen

In de gemeente Maasdriel kun je ook trouwen op een kosteloos tijdstip. Dit kan op dinsdag om 10.00 of 10.15 uur. Kosteloze huwelijken worden voltrokken in een spreekkamer of balieruimte in het gemeentehuis. De bijeenkomst is alleen bedoeld voor het bruidspaar en de getuigen, dus maximaal 6 personen. Er wordt geen toespraak gehouden. Voor het afhandelen van de formaliteiten is ongeveer 5 minuten nodig.

Meer informatie over trouwen in Maasdriel

Gemeentehuis Kerkdriel
Kerkstraat 45
5331 CB Kerkdriel
Tel: 0418 638888
Website: www.maasdriel.nl
E-mail: info@maasdriel.nl

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland
190_190_vierkant_1.jpg Flevoland
fox_banner_trouwlocatie.jpg Flevoland